Sàn giao dịch công nghệ; chợ công nghệ; chuyển giao công nghệ; thanh lý máy móc; dây chuyền công nghệ; hội chợ công nghệ

Sàn giao dịch công nghệ; chợ công nghệ; chuyển giao công nghệ; thanh lý máy móc; dây chuyền công nghệ; hội chợ công nghệ

Danh mục sản phẩm
Mới

Máy đo Gauss kỹ thuật số

Giá Liên hệ

 • Xuất xứ
 • Bảo hành
 • Hình thức thanh toán
 • Điều khoản giao hàng
 • Điều khoản đóng gói

Thông tin nhà cung cấp

Star Trace being a pioneer manufacturer and supplier of Digital Gauss meter has serviced clients in India and abroad with high quality products which are known for their trouble free running. Gauss meter are manufactured using high quality material which has gained the satisfaction of clients.

Digital Gauss meters are hand held devices which are used to measure D.C magnetic field using Hall Probes. The Gauss meter is available in two different ranges and helps in quick calibration. As the Digital Gauss meter is easy and simple to handle it is extensively used in industries which require measurement of magnetic field.

HAND-HELD GAUSS METER:

Digital Gauss Meter is manufactured by many manufacturers in India and abroad, amid all of them Star Trace, with 25 yrs of experience excels in quality and durability of the Gauss Meter they deliver. Digital Gauss Meter is used to measure the D.C magnetic field using Hall Probes. A few ranges of Gauss Meter are available which perfectly serves the purpose of several industries. Hand held and table top Digital Gauss Meter is available for immediate sale.The entire Digital Gauss Meter is placed with in a plastic casing which has attachments to be place on a stable surface as wells as to be portable. The digital display is of LED light and is clearly visible at all angles. The resolutions are within comfortable range. The sensing area is 1 sq mm from the tip of the Digital Gauss Meter.

The circuit:

The components of the Digital Gauss Meter consist of a LED display unit, amplifier and a constant generator. Constant current passes through the Hal probe and it is placed in the magnetic field, a voltage proportional to the magnetic field is produced and the readings are visible on the display unit. The calibrated output of the Digital Gauss Meter is in Kilo Gauss.

Specification of the hand held Gauss Meter:

 • Weight : 1 kg approx.
 • Range Full Scal: 0 to 2 and 0 to 20 Kilo Gauss.
 • Dimension(Size): 180mmx 40mm x 100mm
 • Power : Battery operated 9 Volt DC
 • Resolution : 0.1 % of full scale.
 • Accuracy : ± 1 % full scale + one digit of the 2 K Gauss range.
 • ± 2 % full scale + one digit of the 20 K Gauss range.
 • Full Scale range : 0 to 2 and 0 to 20 Kilo Gauss
 • Display : LED display, Digital Panel meter measures 3 ½
Applications of Digital Gauss MeterThe sole purpose of using the Digital Gauss Meter is to measure the magnetic flux with accuracy. Loudspeakers, DC motors, magnets relays etc are measured of their flux using the Digital Meter. They are very useful for online production testing.Models
 • Hand held and battery operated
 • Low field Gauss Meter
 • AC field Digital Gauss Meter
Please note
 • Specifications and technical details are subject to change without notification, place enquiry before making a sale.
 • Customized models of Digital Gauss Meter are also available.
TABLE-TOP GAUSS METER:

Star Trace Pvt. Ltd is a commendable manufacture of Digital Gauss meter with more than twenty five years of experience as manufacturer, supplier and exporter. Our specially trained engineers bring out flawlessly working Gauss meters that work without trouble for years. A dedicated quality team ensures that all the products manufactured are of high order in quality. Competitively priced the Digital Gauss meter sales happen throughout the year.Star Trace model of Digital Gauss meter is S-20 which is superior in quality. The Gauss meter is used to measure magnetic flux and the calibrated output is displayed in the LED panel. A set of controls are positioned in the face of the Gauss meter and the total unit is safely placed in a plastic casing. The Digital Gauss meter is also provided with tilt bracket and is portable since it is of light weight. LED displays are fixed to have clear reading of the calibrated output. The unit or Digital Gauss meter has a transverse Hall probe 50mm x 105mm and the actual sensing area begins from the tip.Circuitry:The components of the Digital Gauss meter are display unit, constant generator and amplifier. Current that flows constantly is placed in the magnetic field this produces a proportional voltage which is calibrated and displayed in kilo Gauss.Specifications of Table Top Gauss Meter:

 • Display : 3 ½ DPM.
 • Weight and size : 3kgs, 210mm x 95mm x 225mm
 • Range Full Scale : 0 to 2 and 0 to 20 Kilo Gauss.
 • Accuracy : ±2 % full scale + one digit of the 20 K Gauss range.
 • ±1 % full scale + one digit of the 2 K Gauss range.
 • Resolution : 0.1 percent of full scale
 • Power requirement : 10 Watts, 240V a.c 50Hz

Table-Top Gauss Meter ApplicationsThe Digital Gauss Meter is the most commonly used instrument to measure the magnetic intensity of DC motors, loud speaker, magnets etc. They are mostly used in the production line for testing.

 

Other Models

Other than for Table top Digital Gauss Meter models like hand held Gauss meter, Low field Gauss Meter and A.C field Gauss Meter are also available.

Please Note:

 

 • We design and manufacture customized Digital Gauss Meters according to customer requirements, send us an inquiry with your requirements and we will cater to your need. You could also drop in to our head office at Chennai (Tamilnadu, India) for sales enquiry.
 • Technical specification is subject to change without intimation.

Công ty TNHH Star Trace

Từ khi thành lập, chúng tôi tại Star Trace Pvt. Ltd đã thực hiện một dấu ấn không thể xóa nhòa cho chính mình trong ngành công nghiệp kỹ thuật như là một nhà sản xuất đáng kính và xuất khẩu các thiết bị từ tính và rung. Ngoài khả năng sản xuất của chúng tôi, chúng tôi cũng đã được biết đến với khả năng cung cấp các giải pháp chìa khóa trao tay cho khách hàng của chúng tôi. Trong những năm qua chúng tôi đã cung cấp thành công chế tạo, lắp đặt, lắp đặt và nhiều hoạt động khác trên trang web từ quy hoạch đến thực hiện các dự án.

Sản phẩm của chúng tôi như rung bảng, rung động cơ, rung màn hình tách, băng từ chip, nam châm công nghiệp, nam châm alnico, nam châm ferrite, tách từ, xoáy hiện tại tách vv, được biết đến với cuộc sống làm việc lâu dài của họ, dễ dàng xử lý và bảo trì thấp. Điều này là có thể với việc sử dụng các nguyên liệu tốt nhất đi vào sản xuất dòng sản phẩm mở rộng của chúng tôi. Tuy nhiên, đây là một danh mục rộng lớn của tất cả các sản phẩm mà chúng tôi giới thiệu cho khách hàng.

Chúng tôi, Star Trace Pvt. Ltd., thành lập các hoạt động của chúng tôi vào năm 1991, là một trong những nhà sản xuất, xuất khẩu và nhà cung cấp được chứng nhận ISO 9001: 2008 vinh quang về Thiết bị tách & Thiết bị Công nghiệp không giới hạn.

Bộ sưu tập sản phẩm của chúng tôi bao gồm các thiết bị tách từ trường, nam châm băng thông và các thiết bị tách từ có thể được tận dụng trong nhiều thông số kỹ thuật để đáp ứng các yêu cầu đa dạng của khách hàng.

Ngoài phạm vi đặc biệt, chúng tôi nổi tiếng với các dịch vụ lắp đặt, chế tạo và lắp đặt của chúng tôi được thực hiện bởi các kỹ sư dịch vụ giàu kinh nghiệm của chúng tôi.

Đảm bảo chất lượng công ty của chúng tôi đã được hỗ trợ và phê duyệt bởi "Tổ chức quốc tế về tiêu chuẩn" (ISO 9001: 2008), NSIC & cũng bởi NABCB-QM0II và D & B, nơi bạn có thể nhận được các chi tiết được công ty chứng nhận bởi On-line.

Nhiệm vụ:

Nhiệm vụ của chúng tôi là hỗ trợ khách hàng của chúng tôi để đạt được mục tiêu kinh doanh của họ bằng cách cung cấp các giải pháp sáng tạo với các dịch vụ tốt nhất về thời gian với giá cả hợp lý.

Tầm nhìn:

Tầm nhìn của chúng tôi là trở thành một công ty sản xuất máy tính toàn cầu với doanh thu 1 tỷ đô la trong năm 2014

Nhà máy Star Trace:

Trụ sở chính của Star Trace nằm ở Redhills, Chennai, Ấn Độ. Chúng tôi có sáu nhà máy. Nhà máy của chúng tôi được trang bị đầy đủ với công nghệ mới nhất. Kích thước của nhà máy là 15000 feet vuông diện tích được bảo hiểm và 20000sq feet khu vực mở.

Chất lượng đảm bảo:

Là một công ty được chứng nhận ISO 9001: 2000, chúng tôi đã liên tục làm việc để sống theo danh tiếng của mình trong ngành thông qua các phương pháp kiểm tra chất lượng nghiêm ngặt. Tuân theo các tiêu chuẩn quốc tế và thường xuyên tăng dần các tiêu chuẩn chất lượng, chúng tôi đảm bảo rằng không có sản phẩm nào của chúng tôi rời khỏi cơ sở của chúng tôi không được kiểm soát. Chúng tôi giữ nguyên các thông tin của mình về khả năng thiết lập các mốc mới về công nghệ và thành công với mọi lô hàng. Ngoài chứng chỉ ISO của chúng tôi, chúng tôi cũng đã nhận được chứng nhận từ những điều sau:

ABCB-QM011

D & B

Sản phẩm đã xem